produkt

Ecovacs introduserer gressklipperrobot og gulvrengjøringsrobot

Ecovacs, en velkjent produsent av roboter for vedlikehold av hjemmet, utvider sin serie med gressklipperroboter og kommersielle gulvrengjøringsroboter.Begge produktene forventes å treffe Kina neste år, men nordamerikanske priser og utgivelsesdatoer er ennå ikke bekreftet.
Goat G1-robotgressklipperen er uten tvil den mest interessante av de to, siden den er designet for både personlig og kommersiell bruk.Dette vil være Ecovacs' første robotgressklipper, selv om den bygger på eksisterende teknologi for å gi tilsvarende klipping som en robotstøvsuger.Etter å ha kartlagt hagen din med den medfølgende smarttelefonappen, vil Goat G1 klippe med centimeters nøyaktighet takket være dets 360-graders kamera og muligheten til å skanne med 25 bilder per sekund for å unngå bevegelige hindringer.
Ecovacs sier at det kan ta deg omtrent 20 minutter å planlegge eiendommen din i utgangspunktet.Goat G1 kan håndtere opptil 6500 kvadratmeter klipping per dag, er IPX6-klassifisert for hardt vær, bruker en rekke posisjoneringsnettverk for å spore posisjonen (inkludert ultrabredbånd, GPS og treghetsnavigasjon), og forventes å være tilgjengelig innen mars 2023. Ankom Kina og Europa.Hvis du klør, sørg for å sjekke ut vår oppsummering av de beste robotgressklipperne i 2022.
I motsetning til Goat G1, er Deebot Pro designet for kommersiell bruk som kjøpesentre, profesjonelle kontorer og konferansesentre.Roboten er uhåndterlig sammenlignet med tradisjonelle robotmopper og støvsugere bygget for personlig bruk, selv om den tilbyr et "generell intelligens"-system kalt Homogeneous Intelligent Variable Execution (HIVE) som gjør at data kan deles mellom robotteam.Dette betyr at du kan sende en flåte av Deebot Pro-roboter for å rengjøre en bygning og de vil ha oppdatert informasjon om hva som er renset og hva som gjenstår å gjøre.Det vil være to roboter i serien: den større M1 og den mindre K1.
Deebot Pro vil bli utgitt i Kina i første kvartal 2023. Ingen av produktene er for øyeblikket tilgjengelig i Nord-Amerika, men siden mange av produktene i Ecovacs-katalogen allerede er tilgjengelig i USA, kan det hende vi ser dem senere.
Oppgrader din livsstil Digitaltrender hjelper leserne med å holde tritt med den fartsfylte teknologiverdenen med alle de siste nyhetene, overbevisende produktanmeldelser, innsiktsfulle redaksjoner og enestående synops.


Innleggstid: Nov-03-2022